2 leipää
noin 400–450 g härkäpapuja kuorineen (noin 15 kpl)
suolaa
2 rkl rypsiöljyä
2 siivua vaaleaa leipää
1 valkosipulinkynsi
noin 50 g fetaa
1,5 rkl turkkilaista jogurttia
mustapippuria
Avaa härkäpapupalot veitsen avulla, irrota pavut ja laita kattilaan. Keitä papuja miedosti suolatussa, kiehuvassa vedessä noin 3 minuutin ajan. Valuta kuuma vesi pois ja huuhdo papuja kylmässä vedessä, jotta kypsyminen pysähtyy. Poista varovasti papujen uloin kuori painamalla kevyesti vihreä sisus ulos. Siirrä sivuun odottamaan. Kuumenna paistinpannulla öljy ja paista leipiä molemmin puolin noin 5 minuutin ajan, kunnes leipä on rapeaa ja saanut sopivasti väriä. Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero kunnolla leipäsiivuihin. Murusta kulhossa feta, lisää jogurtti ja sekoita. Levitä leiville feta-jogurttikastiketta, asettele päälle reilusti härkäpapuja ja lisää lopuksi päälle vielä ripaus mustapippuria.