4–5 annosta
0,5 kg uusia perunoita (jos uusia ei ole, voit käyttää myös muita kiinteitä perunoita)
1,5 dl jogurttia
3 rkl majoneesia (itse tehtyä tai valmista)
1,5 rkl dijon-kokojyväsinappia
suolaa
1 iso nippu tilliä
Pese uudet perunat. Jos käytät muita kuin uusia perunoita, kuori perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois kattilasta ja anna perunoiden jäähtyä. Sekoita perunoiden kypsentyessä kulhossa jogurtti, majoneesi ja dijon-kokojyväsinappi. Silppua tilli pieneksi. Pilko kypsät perunat reiluiksi paloiksi ja sekoita isossa kulhossa jogurttikastikkeen ja silputun tillin kanssa. Mausta reilulla ripauksella suolaa. Tilli-perunasalaatti sopii sekä kalan että lihan kanssa tai sellaisenaan nautittavaksi.